Rollercoaster

Dit is het eerste bericht op mijn nieuwe blog. Deze blog is pas net opgericht, dus kom snel terug voor meer. Meld je hieronder aan om een bericht te ontvangen wanneer ik nieuwe berichten plaats.

Ik moet jullie niet vertellen dat zo’n beslissing maken je leven toch wel even overhoop haalt. Men spreekt soms over een rollercoaster aan gevoelens maar dit klopt ook helemaal. Ik was soms blij, bang, boos,…op 10 seconden tijd.

Ik ben deze blog beginnen schrijven met 2 bedoelingen. Ik wil mijn familie, vrienden en kennissen op de hoogte houden van onze avonturen. De naam van de blog is daarom ook helemaal toepasselijk. Anderzijds wil ik mensen die in dezelfde situatie komen proberen te informeren want zelf had en heb ik ook heel veel nood aan informatie.

Gepubliceerd door tinyindebergen

#swisslife

8 gedachten over “Rollercoaster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s