Het eerste weekend!

Zaterdagochtend…wakker worden met de geur van een vers gebakken broodje uit ons eigen broodbakmachine, de kindjes die nog heerlijk liggen te slapen, verse koffie en de vele bootjes en roeiers op Zürichsee. Heerlijk!

Het is een prachtige dag. De zon verlicht de woonruimte en de huizen aan de overkant, de bergen en Zürich centrum zijn duidelijk te zien vanop het terras.

We besluiten tijdens het ontbijt om in de voormiddag nog wat te rommelen in huis. Pieter wil nog wat laatste dozen wegwerken en ik nog wat was verwerken. Ik had de dag ervoor wolwasmiddel gekocht in de supermarkt en wou 2 wollen pulls van Pieter wassen.

Het wegwerken van Pieters dozen liep iets vlotter dan mijn was. In huurhuizen zijn ze hier verplicht om ook een wasmachine en droogkast te laten staan. Dus behelp ik mij met de Duitse wasprogramma’s. Gekleurde en witte was had ik snel gevonden. Maar die wolwas leek niet zo simpel. Tot ik plots ‘dacht’ dat ik het gevonden had.

Een halfuur later wist ik het zeker…het was NIET het juiste knopje :-s

Nadat Pieter er het boekje had bijgenomen, konden we vaststellen dat ik had gekozen voor hygiënische reiniging van het toestel (op hele hoge graden dus). Goed bezig frau Coucke 😦

Na het middagmaal wilden we er graag al eens op uit trekken. Pieter zocht een boswandeling uit in onze nabijheid.

We gingen naar Sihlwald. Een soort wild- und erlebnispark. Absoluut een aanrader. We komen zeker nog terug. En dit op 15 minuten rijden van bij ons.

Gepubliceerd door tinyindebergen

#swisslife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s